Грешка
  • Грешка при зареждането на XML файла
  • http://www.fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml
  • XML: failed to load external entity "http://www.fortissimo.bg/family/templates/sj_teen/templateDetails.xml"

Виртуозният пианист Людмил Ангелов е специален гост в поредния концерт на Фортисимо Фамилия. Той ще разказва с клавиши американска джаз история за живота на Гершуин. Мястото е зала “България”, часът е 19:00, а поводът е поредният концерт в "Академията" на Фортисимо - "Рапсодия в синьо- Портрет на Гершуин". 

Изключителната симбиоза между музика и житейска история ще бъде подкрепена с мултимедия, която потопена в приглушената светлина в зала “България”, обещава да ни омагьоса. Приемът във Фортисимо Акадмеия е лесен, само с билет онлайн или от касите на зала “България”! А в нея влизат всички навършили 16.

 

 

Матю Стоянов, известен с псевдонима си Жлъч, е от онези хора, които са превърнали музиката в начин на живот. Част от групата So Called Crew, Жлъч прогресивно разпространява поезията си до все повече хора, без да изневерява на автентичния си стил. Автор на три солови албума, чиито инструментали са дело на българския Dr. Dre – Евгени Енчев, Матю определя „Жлъч“ като своя терапия – персонаж, който изразява мнението на един ядосан добър човек за света. Римите му винаги водят именно в тази посока – изобличаване на реални и болезнени проблеми, изтъкване на острата нужда от промяна... Изборът на псевдоним съвсем не е случаен!

Валери Турманов завършва Национално училище за музикални и сценични изкуства „проф. Панчо Владигеров“ в Бургас, 2005 г., Национална музикална академия–„Панчо Владигеров“ 2009 г.  и Accademia Teatro alla Scala, Италия, 2011 г.  като следдипломна специализация по Класическо пеене и актьорско майсторство. 

 

 

 

Вера Гиргинова завършва едновременно Архитектура и Национална Музикална Академия в класа на проф. Мила Дюлгерова.

Лауреат е на редица конкурси, сред които: Конкурсът за млади оперни певци „Гена Димитрова” (2009г), Конкурсът „Европейска общност“ в Сполето, Италия (2010г) и Международния певчески конкурс „Елена Николай” (2013).

 

 

Биляна Михайлова е родена във Велико Търново през 1983 г. Завършва средно образование- специалност класическо пеене и пиано.
Учи във ВТУ "Св.Св. Кирил и Методий". Дългогодишен служител е в МДТ "Константин Кисимов" - град Велико Търново и е солист на Шуменската филхармония. 
От 2015 г. е част от Националния филхармоничен хор "Светослав Обретенов", където й се възлагат и солистични партии.  
 
 

Велин Илиев

07 Февруари 2018

Велин Илиев е организатор и изпълнител на обхватни тематични концертни цикли за орган вече няколко десетилетия. Той започва своя път като ученик в Музикалното училище „Любомир Пипков” в София. Там учи пиано при Людмила Яковлева. Продължава да усъвършенства свиренето си в Музикалната академия „Леош Яначек” в Бърно, Чехия. 

 

 

Александър Зайранов

10 Януари 2018

Александър Зайранов вече над 10 години е студент в класа по цигулка на проф. Марио Хосен. Той дебютира като солист на „Camerata Orphica" във Виена, Австрия.

Ангелина Гаврилова

04 Октомври 2017

Ангелина Гаврилова вече омагьоса малки и големи в „Приказки за обой", "Приказки за Китара" и "Приказка за Змея и Самодивата". Сега тя отново ще донесе магията на танца в зала "България" с главната роля в нашия вариант на класическата балетна приказка „Лешникотрошачката". 

Със съдействието на

В партньорство със

Основен спонсор

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Yellow Green Blue Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction